lunes, 25 de junio de 2007

Pastel de Atún super sencillo

Esta receta la cuelgo porque la he hecho yo pero realmente no la probé ya que se la hice a mí madre y no llegué a probarlo. De todas formas tenía muy buena pinta y olía muy bien, ya diréis que os pareció a los que lo probásteis!
Ahí va la receta...
Ingredients:
3 llaunes de tonyina
2 ous
1 pot de crema de llet
2 cullerades de tomàquet fregit
pebre al gust


Preparació:
Ho barregem tot en un pot amb un batedora.Amb un motlle, sense greixar, ho posem al forn a foc mig durant 30 minuts (Millor al bany Maria, però també es pot posar directament).
Ho deixem refredar i ho treiem del motlle i ho decorem si volem amb olives, pebrot, maionesa...
Salsa: una maionesa o una mica de salsa de soja...
Acopanyaments: amanida, enciam...

1 comentario:

Irisibula dijo...

Yo no lo llegué a probar porque me llené de ensalada de gambas y de mejillones (colesterol, colesterol hemos venido a colesterarnos...) pero todos los que comieron dijeron que estaba buenísimooooo